X. Craft Valachiarun

01.10.2017 07:54

Dalším zdařilým podnikem našeho týmu byla účast na 10. ročníku Craft Valachiarun.  Běžeckých závodů v centru Vsetína se jako první zúčastnila naše nejmladší naděje - Martin Kocourek v kategorii dětí do 7 let. Ve velké konkurenci stejně starých chlapců i děvčat si nakonec doběhl pro krásné 3. místo!!!

Další mladí reprezentanti Běhatlonu se na stupně vítězů již neprobojovali, ale rozhodně jejich výkony vzhledem ke kvalitnímu obsazení závodů stojí za zmínku. V katagorii mladších děvčat se postupně představila Anička Štěpánková (8. místo), Bára Bačová (12. místo) a Julie Dohnalová (13. místo).

Hlavního závodu, který hromadně odstartoval v 13 hodin se mimo dospěláků představil na tarse 5 km i Vašík Kocourek (21:53!!!), Adam Krpenský (31:50) a Radka Krpenská ml. (24:40). 

Dospělí členové Běhatlonu si  svou účastí rozebrali závodní distance na 5 km (Lenka Kocourková, Martin Kocourek) na 10 kilometrů Radka Krpenská a Jirka Dohnal (3. místo) a jednoho zástupce jsme měli i na startu horského běhu (Jarek Krpenský).

Běžeckých závodů se tak v sobotu 30. září zúčastnilo 12 členů Běhatlon týmu a k tomu ještě několik dalších běžců z Valašských Klobouk a blízkého okolí, což je důležitější, než dosažené umístění.

Fotky z akce k dispozici na foto web Běhatlon. 

Jirka