Běhatlon a 2. ročník atletiky ve Valašských Kloboukách

04.06.2018 13:02

V sobotu 2. června se za základní školou na atletickém oválu konal další ročník čtyřboje atletických disciplín pro všechny věkové kategorie.

Hezké počasí nám umožnilo absolvávní závodů v kvalitní atmosféře sportovců a pořadatelů. Výkony malých i velkých atletů byly rovnocennými, předchozímu ročníku. 

Naši sportovci si vedli velmi dobře. Jeden z našich nemladších, Radek Bačo ve své kategorii zvítězil. V mladší přípravce Marťa Kocourek bral taky zlatou a mezi holkami Bětka Šenkeříková si při vyhlášení nejúspěšnějších vyskočila na 2. nejvyšší stupínek. Velmi vyrovnaný byl boj dvou závodníků o vítězství v kategorii starší přípravky. V něm byl v závěru na druhém místě Vašík Kocourek. To samé platilo i mezi holkami, kde měla Julča Dohnalová stejný součet umístění, jako Kristýna Pichalová. Konečné rozhodnutí na základě o zlomek vteřiny pomalejší sprinterské trati znamenal pro Julču 2. místo. Mezi žákyněmi pak Terka Šenkeříková vybojovala 4. příčku.

Skvělé výsledky a to mezi nimi scházeli další běhatloňáci, kteří startovali na jiných sportovních soutěžích ve stejný den.

 

Výsledky v příloze:

Výsledky atletika V.K. 2018-1.pdf (437759)

RB